Over ons

Al meer dan tien jaar ben ik actief in het recreatieve vastgoed. En de afgelopen tijd neemt de populariteit van het kopen van vakantiehuizen steeds meer toe. Regelmatig praat ik met vrienden en collega’s over het kopen van vakantiehuizen. Iedere keer merk ik dat er veel vragen en onduidelijkheden zijn en dat ze mijn uitleg op prijs stellen. Als enthousiast ervaringsdeskundige wil ik mijn kennis graag delen! Daarom heb ik deze website opgezet. Op de website kopenvakantiehuis.nl vind je meer informatie over het kopen van een vakantiehuis en alles wat daarbij komt kijken.

Let wel op: ik ben geen adviseur. Op deze website vind je alleen algemene informatie. Iedere situatie is anders. Neem daarom voor een specifieke vraag in jouw situatie contact op met een adviseur, bijvoorbeeld een makelaar of een fiscaal / juridisch / financieel adviseur.

Heb je een vraag of opmerking? Mail dan naar:

info@kopenvakantiehuis.nl

Hopelijk vind je de informatie op kopenvakantiehuis.nl nuttig! Veel leesplezier!

Patrick