Disclaimer

De informatie op deze website is algemene informatie en is geen advies voor jouw specifieke situatie. Neem voor een persoonlijk advies contact op met een makelaar of een adviseur (bijvoorbeeld fiscaal, juridisch, financieel).

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig, onjuist of niet actueel is. Kopenvakantiehuis is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze website, schade door het gebruik van deze inhoud of het goed functioneren van de website.
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Kopenvakantiehuis is niet aansprakelijk voor de inhoud of beschikbaarheid daarvan. Alle publicaties en uitingen van Kopenvakantiehuis zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Kopenvakantiehuis daar vooraf schriftelijke toestemming heeft gegeven. 

Neem voordat je beslissingen neemt contact op met een adviseur voor een advies dat is toegespitst op jouw specifieke situatie en dat gebaseerd is op de meest actuele stand van zaken.